Vår vision

En nytänkande och trygg bostadsrättsförening i Mölndal
BRF Axets vision är att vara en nytänkande bostadsrättsförening med gott rykte där vi medlemmar och våra hyresgäster trivs och känner oss trygga. Det finns en känsla av vänskap och samhörighet bland oss grannar. Alla boende i föreningen ska känna sig stolta över BRF Axet, vår fastighet och utemiljö.

Det ska vi uppnå genom att ha en nära dialog mellan styrelse och bostadsrättsinnehavare. Vi ska göra fler satsningar på gemensamma inne- och utemiljöer, fastighetsunderhåll och lösningar som förenklar för boende i BRF Axet.

Hur visar sig vår vision i det dagliga arbetet?
Under 2020 har vi bland annat invigt vår nya innergård med lekplats och flera sociala samlingsplatser. Vi har implementerat en ny porttelefon och ett nytt bokningssystem som förenklar processen att boka bastu- och tvättid samt en ny samlingslokal som är tillgänglig för boende i BRF Axet att hyra.

Framåt ligger satsningar på nya balkongpartier, ommålning av trapphus och stambyte i kombination med medlemsaktiviteter och fortsätt arbete med den dagliga driften.